Praten over ....

Een van mijn doelen is om mijn ervaringen ook te delen in gesprekken. Er hier alleen over schrijven en lezen is één, maar er echt over praten helpt beter.

Niet als therapie, maar als uitlaatklep, coaching en plaats om samen naar de mogelijkheden te zoeken. Want mogelijkheden hebben we genoeg.

Zo'n gesprek kan ook nuttig zijn voor ouders en werkgevers. Samenwerken aan meer stottertolerantie, het verminderen van stress, opent als het ware een hele nieuwe wereld voor de stotteraar EN zijn of haar omgeving.

Ben je geïnteresseerd in zo'n gesprek, stuur dan een mailtje naar dit mailadres.

Na dit gesprek werken we een eventueel vervolg uit.

1 comment:

Jtothe C said...

Beste Mark,

Ik zou graag in contact treden met jou. Ik heb een vraag over het plaatsen van ervaringsverhalen van stotteraars die de Hausdorfer therapie hebben gevolgd. Ben je wellicht bekend met deze methodiek. Ik begrijp dat dit een persoonlijk blog is dus ik ben allerminst op zoek naar het plaatsen van commerciële content. Het gaat om een leuk informatie of persoonlijk verhaal waarmee stotteraars geholpen zijn en meer inzicht krijgen in de basis die aan de verschillende therapieën ten grondslag ligt.

Voor meer informatie kun je alvast kijken op http://hausdorfer.eu